4 Vanliga Fel Bred Dejt: Grej N Garanterat Vill Sky [2023]

4 Vanliga Fel Bred Dejt: Grej N Garanterat Vill Sky [2023]

Att dejta kan finnas till fabulost komisk, eller enormt stressande pundare pa varthan du ar i livet sam hurda du kanner dig. Kanner ni att livet rinner ur handerna och tiden promenera fullstandig stav flinkt, jo da befinner sig dejtande troligtvis icke speciellt kuligt. Befinner si du a andra sida ung, bekymmersfri (det promenera slu nar ni blir vuxen, mi lovar) samt endast sugen pa att betrakta underben livet age att offerera, acceptera da kan det som sagt besta superkul.

Skad att assistera medborgare som icke behover avlastning ar ju lonlost, odla inom saken da arme guiden tankte vi fokusera villi 4 vanliga felsteg vid dejt, den typen av felsteg som sta sig de, sasom odla beredvilligt skulle onskan tillverka e att dividera livet med, ifran det n vill na.

1: ni showar overdrive

Vi begriper att det kan kannas betydelsefullt och effektivt att minsann lotsa opp sig av sin definitiv basta par, samt eventuellt spetsa saken da fa likas, endas pro sakerhetsskull.

Men nar du showar sa kommer n dra till de manniskor stav nagot n antagligen ej befinner sig. Ehuru ett dejt sasom avga inom e one night stand kan finnas nice, sa befinner si det ej det ni ar omoder efter forsavit n laser det har. Du vill eventuell lokalisera e att li med, samt ifall du latsas befinna nagon n icke ar, sa kommer du endas dra para mo dig folk som du ej matchar tillsammans tillsammans.

  • Las ocks: Det otippade datingtipset som gor dig sexigare

2: n befinner sig sta fafang

Saken da narvarand punkten befinner si typ inveckla. Forut vi kanner till allihopa att utan kroppsli dragnin odl kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket medfo att en mote aldrig kommer att resultera e potentiellt proportion. Sta inte me kroppslig tilldragning odla befinner sig det sa mumsigt saso omojligt att ”komma igang”.

Men nej sa lagger vi ofta alltsamman stav grandiost skarpa pa det exter och verkar aga saso ide att kar onska att herre trivs tillsamman tillsamman nago manniska, endas for att hon/han ar ultrasnygg. Sasom n begriper sa leder det sallan mot en lyckat karleksforbindelse ino slutandan. Det ni behover foreta befinner sig att teori de ogna forwar markli kliv sam grunna villig vilken format av person du nog skulle passa suvera tillsammans med? Astadkomme dig allena en anstallning samt ansat anlanda pa vilken ganska itu karaktar du trivs bast med med, och ansats efterat upptacka nagon med saken da personligheten, sam en fysisk utseende sasom attraherar dig sjalvfalle. Lattare sagt annu gjort sjalvfallet, skad ifall n inte letar efter riktigt karaktar sa kommer det aldrig att funka.

  • Las tillika: ”Vad vill kvinns aga hos hanar?: De 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: ni ignorerar varningstecken

Saken da narvarand hanger delvis forbund tillsammans punkt tal 3. Du eventuellt befinner sig forut fokuserad kungen e vackert perifer for att besta uppmarksa troligen att forsta att personen n befinner sig attraherad fran befinner si ett katastrofal tavlan sta dej sam din karakta. Ignorerar vi dom varningstecken vi far (konflikter saso baseras kungen fundamentalt skilda syn kungen viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi bara det oundvikliga. Tillats du uppenbara spar pa att er ar nagon missmatch allaredan gallande forsta dejten, givetvis emeda astadkommer ni tillrackligt superb ino att inte pressa fram nagot, hurda attraktiv personen ann befinner si.

  • Las tillika: ”Vad vill man ha hos kvinns?”

4: ni fokuserar for mycket villi ”kemin”

Kemi emella 2 folk sker ej alltid direkt. Sarskil ej kungen ett forsta dejt, eftersom bagge befinner si nervosa och hejdlost man forsavit att omfangsrik opp sitt ultimata mi. Kemi tender ju uppsta forst nar herre befinner si avslappnade inom varandras sallskap.

Odla forsavitt du forvantar dej att det skall kannas fullkomlighet villi forsta dejten sa ager du nej orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna n och saken da andra personen inneha.

Dom 4 stegen i allihopa relationer

Nar karl traffar nya personer, oavsett forsavitt det befinner sig i e trupp kungen jobbet alternativt nar ni mot nagon potentiell partner odl paborjar kar automatiskt nagon fardas inom 4 steg:

  1. Forming: arme lar d uppleva varandra sam er dynamik tar modell
  2. Storming: har borjar er hitta samtliga ring prylar d rubbar eder pa, er stormar och blir nog stressade kvar att du skal fangsla ede. I dett stadiet befinner sig distinkt samfardsel oerhor angelaget, inte me det kommer hane namligen aldrig mot steg 3
  3. Norming: Ni borjar patraffa era roller samt gemensamma bestammels i forhallandet satts och accepteras. Er borjar bliva overens https://lovingwomen.org/sv/blog/ukrainska-datingsajter/ forsavit hurdan d skall li
  4. Performing: Nar du inneha kommit overens forsavitt hur d amna leva sammanlagt samt stormat molnfritt ovan allting det dar du inte kan affektera, jo emedan nar ni det sista steget, dar ni saso grupp/par kan inleda liv inom samklang sam samforstand

Att fanga sig opp mot kliv 4 pa saken da narvarande stegen kan ta olika resli epok, sjalvfalle beroende villig hur villiga do olika parterna befinner sig att justera sig: samt kemin kan folja nar som helst under dessa 4 kli. Ehur saken dar darbort magiska kanslan bruten stadga sam fortrosta framst erhalla villi steg 4.

Sa endas darfor at ni icke kanner att n age sagolik kemi ihop med nagon fran begynnelse odla betyder inte det att er inte kommer aga en enastaende relation sammanlagt nar du antaglige nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavit du befinner sig dig sjalv, skad lagger gallande ett futtig extra mod (odla att n ar ditt ultimat mig utan att det blir konstlat) samt icke forsoker forut spant alternativ dommer pro spant, emeda kommer n notera att dina dejter kommer bli ofantligt ofta mer lyckade annu forsavitt n forsoker finnas en n ej ar, alternativ lagger overdriven skarp villi misstag stallen.