Efter Tinder odla fick sjalv iden att bliva enormt sedvanli tillsammans

Efter Tinder odla fick sjalv iden att bliva enormt sedvanli tillsammans

Det befinner si nagon fjuttig illusion mi inneha, skada forut framtiden

Pa sistone age sjalv agnat nago del epok att sprida broschy krin om inom atskillig fran Uppsalas studentomraden. Jag blev pepp gallande iden att fordela sidans benamnin postum Ensamhetskannarens kortvariga flyt villig Tinder pro e ar sedan.

Tinderkontot, som mi skapade darfor at bega bloggen mer synlig, stangdes ner efter enstak veckor (postum att det hade anmalts?). I alla fall fick det jag att klura mer villi spridningens potential. Att placer ner flertal timmars syssla inte me att en laser det befinner sig ju segt….

att rigg broschy pa campus inom Uppsala. Sen omedelbar ino host age mig saso sagt sprungit krin och lagt broschy i postboxar. Saso hyfsat diskret indivi vill mig vadja er saso ager ”ej annonserin tack” villig epok postboxar/dorrar forsavit forlatels. Sorry, andock icke-kommersiellt material kanns icke jamstalld jatte- saso annonsering odl mig tog jag friheten att droppa centru material hos ni…

E litet bryderi mi haft nar sjalv har gjort dessa initiativ for att erhalla mer spridning ar just min anonymitet. Darfor at kunna bevaka manniskors beteenden for att inom sin fard dyka upp fram till hurda hane superb tillat social kontakt vill mi darfor fortfara helt anonym. Antropologer, vars metoder sjalv inspireras bruten, jobbar ju ganska kopiost ino bakgrunden. De vill icke synas darfor at avstyra risken att affektera miljon dom studerar.

Det ager a andra sida ungefar aldrig uppstatt nagot besvar tillsammans att bliva ron. Manniskor tittar odl f pa sin nejd odl det kanns saso att mig kan rigga en flygblad fore 100 studenter villi Ekonomikum inte med att det ens marks. Nar mi sprang upp samt ner ino trappuppgangarna noterade jag samt hurdan distanserade vi unga personer befinner si (sjalv befinner si annu ung ) nar hane promenerar forbi ett okand person inom trappen.

Som mest stirrig var mig nar Slovenien sexiga kvinnor en port plotslige oppnades nar sjalv var verksa med att lagga ner flygblad i marklig postboxar precis darjamte. Personen sokte ingen ogonkontakt fastan det blott varenda vi darborta, format mindre an nagon halvmeter ifran varandra…. Det ar trakigt att det befinner sig odla, men det gor atminstone att karna goromal ‘undercover‘ forenklas viktig. Flera andra mannisko saso mi gick forbi tittade ej heller villi undertecknad. Precis sasom i uppsyn personlig trappuppgang.

I nagon san ett klimat kan jag verka ifre. Studentomraden som mig undvek att utdel broschy ino var darborta det gick farre folk och dar herre smavaxt sagt marktes betydligt mer nar karl gick forbi lagenhetshusen.

Mi funderar for tillfalle pa va eftertradande lilla projekt amna bliva ?? En faktum jag tankt villi nastan jatte- befinner sig att fara ut mot uppstallning sam forelasa om vikten bruten flortandets konst.

Att beratta ifall sex tillsamman intellektuell ansats befinner si nago narmast ogorlig uppgift sta mej. Mig kommer icke kungen nagonting alls itu hag. Sta ja age ju istallet alltsammans kring ungefar det sexuella engagerat jag; kontaktsokande, halsningar, flortande, nuddning…. alltsamman som ager tillsammans kroppssprak att producera, samfardse. Det som koper ifall att na fram mot en annan person.

Nago indivi rusar forbi inte med att ens agna nagon sekund till undertecknad

Nar mi skriver det har astadkomme sjalv det med nago mann. Ick ifall sjalva sexet ino sig, framfo forsavitt varfor unga verkar tillverka mindre sex annu baksida av underben hane kunde tro.

Nar jag borjade blogga forut tre ar efterat trodde jag att saken dar sexuella varlden lag vidoppen forut ett, blott man larde sig hurda det funkade. Ett och annat hade kar ju forstat op fran se P3. Mig trodde att samtliga unga normala personer pysslade tillsammans sant. Att kar ledsen kring. Sasom nord markte mig ju aldrig fran det darborta. Jag varje fullkomligt likgiltig. Sjalv laste att sex varenda centralt. Att det befinner si odl karl skulle leva. Li ”singelliv”. Hederlig att samla runt tillsammans folk sasom karl inte brydde sig forsavit. Ej atminstone ino musiken, filmer och inom media markes det itu aterkommande ino en tidrymd darborta sexualiseringen aldrig tycks ta forliden.