Med andra ord; din perfekta partner dyker ick

Med andra ord; din perfekta partner dyker ick

Attraktionslagen sasom ar saken da starkaste lagen ino kosmos skanker de synonym sasom saken dar frekvens ni age. Genom att koncentrer gallande det som befinner sig felaktigt hos dom manniskor ni moter, odl tillats du blott mer fran det. upp ino ditt leva. Darfor att pricka den perfekta partnern tvingas du skalva villi likadan frekvens.

Ifall ett manniska kanns som 85 % ratt samt 15 % fel emedan ska n koncentrera gallande allihopa 85 % som kanns riktigt. Blunda for de 15 % som kanns inkorrekt. Do majoriteten gor tvartom, dvs. fokuserar villig do 15 % sasom kanns felaktigt. Via att koncentrera gallande det saso ar ”fel” stryper du mojligheten att raka den perfekta partner.

Astadkomme detta under tvenne veckor sam flyga vad sasom hander. Hos var farsk person n mote sa bestammer ni dig att enbart koncentrera kungen det saso du anser befinner si finemang. Lagg ingen observan villi det saso ni ej diggar hos personen. Gor sa med alla nya n traffar. Ni behover icke gruva dej darfor at n amna lite nagon som du inte vill aga, inte med det ni astadkomme att ni aktiverar dom frekvenser saso motsvarar det ni soker. Kan synas ologiskt, skad det befinner si odl attraktionslagen funkar.

  • Anledningen till att karl vill ge ett forhallande

Beror villig att kar befinner sig fokuserad kungen don hos saken da andra saso icke kanns finfin. Det som hander att da aktiveras dom delar https://internationalwomen.net/sv/blog/heta-svarta-kvinnor/ hos saken dar andra sasom n icke diggar sam som personen jag ick heller diggar hos sig allena. Din partner kanner sig enar ingalund enastaende nar han/hon befinner sig sallskap med de.

  • Anledningen till att do majoriteten relationer promenerar inkorrekt

Beror kungen att herre lagger ansvaret pro hurda karl kanner sig pa saken dar andre. Vi kanner all ater: ”Han/hon ar si alternativ odla, han/hon utfor si eller odl samt det digga mig inte”. Forsavitt bad partner i ett forhallande tar fullt forpliktelse for avta egna emotione kan karl ej skylla villi saken dar andre.

Har ledsen har sjalv oversatt en session tillsamman Abraham som koper ifall hurdan herre skal bega for att traffa nagon partner flinkt.

Mote med Abraham (Abe) och risk Seater (HS) forsavitt hur hane mote en partner fort

HS: mig kanner att jag age fastnat sam mi skulle onskan att er stoder mej tillsammans nagon be om nagot. Jag inneha jobbat med det har en finemang fattning. Jag har forsokt att vibrera gallande ett korrekt taktik darfor att motas min partner. Mi har gjort processerna, visualiserat samt forestallt mig.

Universum kan enkom bidra dej det n passa tillsamman

Abe: Anledningen att vi fragar befinner si eftersom kosmo ger de det ultimat som kosmo kan bidraga dig inte fri kungen de vibrationer n ager. Nar ni uppg: ”nej kosmos, detta ar icke ratt” enar promenerar ni emot precis det vi har sagt til dej att du ska producera. Kommer n ihag att vi inneha sagt att ni amna vara nojd tillsammans var ni befinner sig och tillgan?

Lat oss beratta att kosmos har gett dej det du absolut for tillfalle ar nagon parti tillsammans. Universum inneha icke gett dej saken da perfekta partnern alldenstund ni ej matchar saken da personen. Befinner sig det icke odla som det stadse befinner si? Det n sander ut frekvensmassigt befinner sig det sluta som du inneha access mo.

Ifall kosmo ger dig nagot ovrig an det n vill hava, vad betyder det? Medfo det att rymden astadkommer en felbedomning? Nix, det betyder att dina vibrationer inte matchar din idealpartner. Anledningen att dett fortsatter att drabba dej beror villi att n age mer observans villi det ni tillat sam har inte lagom observan pa det saso du vill aga.